Com vendre’s a través de les xarxes socials, càpsula

cartell-Xarxes_Socials_Montse_FerrerCom vendre’s a través de les xarxes socials” és la nova càpsula gratuïta que donaré el proper dimecres dia 2 de març a la a Fundació Clerch i Nicolau de Figueres. Tres horetes (de 18 h a 21 h) de teoria i casos pràctics!

Malgrat que les xarxes socials no són un canal de conversió directa, són grans plataformes per augmentar l’interés i la curiositat pel teu producte, servei o marca personal. La creativitat a l’hora de resoldre la comunicació pot ajudar a assolir la sempre buscada viralitat.

Per resoldre aquesta pregunta revisarem casos reals i el més propers possibles, exemples de com marques i entitats fan ús de les xarxes socials de forma creativa per facilitar el seu descobriment i connectar emocionalment amb l’usuari creant-hi un vincle. També veurem recomanacions per tal de desmitificar mites sobre com fer-ho, temps, recursos i personal.

De fet, començarem el taller amb una pregunta: Serveixen les xarxes socials per vendre detergent? Penseu-hi! La inscripció és obligatòria i gratuïta i cal fer-la per mail a inscripcions@clerchinicolau.com o bé per telèfon al 972 50 39 52

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s